A műfű teraszra teszi a látványt káprázatossá

A műfű teraszra teszi a látványt káprázatossá

A nagyvárosi emeleti lakások gyakran tetőteraszokkal is rendelkeznek, és el lehet azon gondolkodni, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A szürke környezet és a forgalom zaja még a legoptimistább ember számára is nyomasztó lehet.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy lehet egy egész évben zöld pázsit egy ilyen tetőteraszon, amely utánozza a magazinok által bemutatott lélegzetelállító látványokat? A műfű teraszra képes ezt a csodás ötletet megvalósítani.

A féltékenységet társítják gyakran a zöld színhez, és a műfű teraszra történő telepítésével lehet valóban ezt fogja kiváltani a szomszédaiból. Az emberek érdekes módon gyakran nem veszik észre, hogy a magazinokban látható tökéletes pázsit valójában nem is igazi fű. A műfű teraszra akár egy napon belül lefektethető, és egész évben kitart, kevés karbantartással, függetlenül az időjárási körülményektől. Sőt, a tartóssága még évekig stabil marad.

A műfű teraszokra és erkélyekre is ideális, hiszen azon kívül, hogy jól néz ki, alátéttel együtt alkalmazva nagyon rövid idő alatt képes elvezetni a heves esőzéseket. Az alátétek is nagyon könnyűek, és nem adnak nagyobb súlyt a telepítéshez. Az egyik legjobb dolog ebben pedig valóban a kevés karbantartás. Csak azt javasoljuk, hogy a törmeléket távolítsa el a műfűről, nehogy beletörjenek és kényelmetlenné tegyék a használatát.

A műfüves teraszok élvezetéhez hozzátartozik, hogy a természetes fűnek egy jobb változata, tehát úgy kezelheti, mint egy normál teraszt vagy kertet. Tehát akár a külső étkezőasztallal, akár a napozóágyakkal akarja megtölteni, ne fogja vissza magát.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.