FFP3 szájmaszk a biztonságért

FFP3 szájmaszk

Metrófelújítási munkához szereztünk be FFP3 szájmaszkot, mert a különböző károsanyagok mentesítésénél, azbeszt eltávolításánál létfontosságú volt a megfelelő védelem.

Az Elit Safety webáruházában találtuk meg az ideális típusokat. Az FFP3 szájmaszk a létező egyik legnagyobb védelmet adó pormaszk, amelyet kifejlesztettek, a cég kínálatában az olasz BLS cég által gyártott maszkokat lehetett megvásárolni. Az FFP3 szájmaszk egy csésze alakú eldobható pormaszk, mely speciális részecskeszűrő technológiával lett kifejlesztve, hogy a legapróbb anyagokat is kiszűrje a levegővétel során. Kiválóan hajlik és jól felszerelt szűrőszerkezettel rendelkezik. Eközben végig könnyen viselhetők, kompatibilisek az egyéni védőeszközökkel a szemvédelem ügyében. Mindegyikőnk arcára tökéletesen illeszkedik, ezzel biztosítja a kiváló izolációt, és a széles látómezőt is.

Az FFP3 szájmaszk textúrája is különleges, mivel egész nap tartós és rugalmas, ráadásul a folyamatos fizikai munka rendszeresen jár izzadással, amit a textilréteg folyamatosan elnyel, így ez sem irritáló. Hűvösen és szárazon tartja a bőrünket egész idő alatt. Az FFP3 szájmaszkot a védőháló védi a különböző szennyezőanyagok lerakódásától, így maga a termék sem koszosodik, károsodik használat közben, bármilyen közegben vesszük igénybe. A nanoszűrő funkció a legparányibb részecskéket is megszűri, ez folyamatos biztonságot és biztonságérzetet biztosít a legkedvezőtlenebb közegben is. A weblapról egyesével és többdarabos kiszerelésben is meg lehet rendelni minden ilyen munkavégzéshez.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük