A nagyító alatt: az interaktív tábla technológia

A nagyító alatt: az interaktív tábla technológia

Az interaktív táblák „wow-tényezőt” hoznak létre, amellyel nehéz vitatkozni. Az interaktív tábla technológia lehetővé teszi a tanárok számára, hogy számítógéppel generált órákat fejlesszenek és tartsanak le, ösztönözve a tanulók együttműködését és növelve a megtartásukat.

Az interaktív tábla könnyen csatlakoztatható az adatkivetítőhöz, így egy nagy interaktív vetítővászon jön létre, amely a prezentáció vezérlőközpontjává és referenciaponttá válik a többi diák számára.

Ha azt fontolgatja, hogy interaktív táblát helyez el az iskolában, a következőket kell tudnia az intelligens vásárlási döntések meghozatalához.

Elérhetőség

Ha iskolája számítógépekbe és projektorokba fektetett be, egy interaktív tábla hozzáadása költséghatékony döntés, mivel ezek a táblák olcsóbbak, mint a másik két alkatrész. És mivel a nagy gyártók nagyon érdekeltek abban, hogy termékeikkel megtöltsék az oktatási környezetet, olyan oktatási támogatásokat kínálnak, amelyek drámaian csökkentik a kiskereskedelmi árat. A vételár a mérettől és a megrendelt tartozékoktól függően körülbelül 1400 és 1600 dollár között mozog.

Kezdjük

Mint minden nagyobb beszerzési ügynél, itt is meg kell csinálni a házi feladatot, mielőtt ajánlást vagy döntést hozna. A lehető legtöbbet kell kutatnia az általuk kínált cégek és termékek aktuális interaktív táblái alapján. Az oktatási kiállítások kínálják a legköltséghatékonyabb módot az elérhető termékek megtekintésére, de kezdheti a cég weboldalának felkeresésével, a képviselők felhívásával és a termékirodalom tanulmányozásával is. Az interaktív táblával foglalkozó cégek internetes keresése is nagyszerű módja annak, hogy elinduljon.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.