Karnis az elegáns megoldásért

Karnis az elegáns megoldásért

A jobbotlet.hu oldalán járva karnis választás tekintetében is jó helyen járunk. Függönykarnisaikat előre összeállított szettekben is árulják, így nem kell külön időt tölteni a részletek beszerzésével, egy csomagban megkaphatunk minden szükséges elemet. Ezzel időt spórolhatunk meg, és energiát is.

Válaszhatunk egysoros, tehát rudas vagy szimpla karnist is, de akár kétsoros, vagyis két rudas, dupla karnist is. A szettek tartalmazzák a szükséges mennyiségű karnisrudat, a rúdtartó konzolokat, a végzárókat és a csipeszes fémkarikákat is. Különböző rúdátmérő hosszúságból választhatunk, de természetesen külön is megvásárolhatók a szett elemek. A karnis feltételezi a függönyt, tehát otthonainkat ezáltal elegánsan szeretnénk árnyékolás tekintetében dekorálni. Hiszen a függöny nemcsak sötétítő, árnyékoló szerepet tölt be, de dekoratív megjelenést, és egy otthonos hangulatot is áraszt magából.

Na, nem feltétlen a fürdőszoba kedvence lesz, de a nappaliban például tökéletesen fog mutatni! Egy szép, de nem feltűnő, hanem kellemes megjelenésű karnis pedig csak emel a látvány színvonalán! A karnisról alázuhanó függöny nagyon kellemes hangulatot tud árasztani, főleg, ha lakberendezési szempontból is stílusosan választottuk meg ablakaink ékét, és beleillik a térbe, nem pedig kilóg abból. Egy feltűnő, csicsás függöny már más kérdés, az nem biztos, hogy otthonunk éke lesz, de egy ízléses választás emeli a látványt. Válasszunk okosan, és a látvány önmagáért fog beszélni!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.