Hódít a pumpapálya

pumpapálya és hegyek

Egyre több helyen alakítanak ki pumpapályát, melyet nevezhetünk újgenerációs játszótérnek is. Ugyanis már nemcsak szubkultúrák számára jelent kikapcsolódási és közösségi teret a pumpapálya, hiszen egyre több fiatal pattan bringára vagy deszkára, vagy húz görkorcsolyát, és próbálgatja magát ezekben a sportágakban.

Ez az egyre nagyobb teret hódító trend, amit sok fiatal követ. Deszkázni ma a tinédzserek körében majdnem ugyanolyan járvány, mint adott öltözködési divatokat követni. Akiknek fekszik ez a stílus, azok örömmel feszegetik ebben a határaikat. Nem kell már egy deszkás közösséghez, vagy akár egy görkoris közösséghez tartozni, akkora trend lett ezeknek az eszközöknek a használata.

A pumpapályák pedig tökéletes terepet biztosítanak e divat hódolóinak. És hála ennek a divatnak, a testmozgás és a szabad levegőre való kimozdulás is támogatva van! Nem kell tehát minden ilyen trendet, ami tinédzserek köreiben is hódít, elvontnak tartani, vagy előítélettel kezelni. Azoknak sem, akik régivágásúak, részükről is fontos a nyitott hozzáállás. Főleg, hogy így sikerül a fiatalabbakat is kivonzani a szabad ég alá, és egy trendibb típusú játszóteret megteremteni a számukra is.

De nemcsak a tinédzserek számára lehet vonzó a pumpapálya, hiszen idősebbek is előszeretettel gyakorlatoznak rajta, akár az extrém sport, a BMX kedvelői is. A pumpapályák tehát egyre szélesebb körben közkedvelt közösségi terek, melyet egyre több réteg fedez fel hobbi szinten magának. Pumpapálya építése kapcsán nézzen körül a faberland.hu oldalán!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük