Fészekhinta választása

fészekhinta, lány és kisgyerek

Amikor fészekhinta vásárlása mellett döntünk, alapvetően két nagy anyagcsoport közül választhatunk. Vannak a hálós kialakításúak és a szövet kialakításúak. A hálós fészekhinta váza acélváz, kötéllel bevonva.

Nagyon masszív, időtálló, az erős igénybevételt jól bírja. A szövet fészekhinták előnyét a kényelmességük adja, továbbá a design-os kialakításuk és az általában játékosabb színviláguk. Ezenfelül általában kisebb a helyigényük is, amikor használaton kívül vannak, könnyen összehajthatók kisebb méretre is. Választáskor át kell gondolni a méretet is, hány gyermek fogja használni, hányan vannak a családban, vagy mennyire járnak át vendég gyerekek.

A több férőhelyesnél figyelni kell a nagyobb teherbírásra, eszerint kell választani. Ennek köszönhetően nagycsaládban a testvérek, vendégek esetén a barátok is együtt tudnak hintázni. Családi programra is tökéletes, hiszen a fészekhintára a szülők is bátran ráülhetnek, jó teherbírású választás mellett. A kertbe elegendő a lakossági felhasználásra szánt típusok közül választani, itt a teherbírási küszöböt mi választjuk meg.

Alapvetően nem kritérium ilyenkor a magasabb teherbírás és a nagyobb strapabíró képesség, hiszen egy közterületi fészekhinta sokkal jobban ki lesz téve az igénybevételnek, mint egy lakossági típus. Tehát a főbb szempontokat átgondolva kell megválasztanunk a megfelelő kiszerelést, melyet a jatszoterland.hu oldaláról megbízható módon be is szerezhetünk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük